Webáruházunkban jelenleg szünetel a kiszolgálás. Kérlek hívj minket a 06 70 234 5600 telefonszámon.

Powerflex Saab 9-5, 1998-2002-ig, első lengőkar hátsó tuning futómű

Ingyenes házhozszállítással
  • Powerflex Saab 9-5, 1998-2002-ig, első lengőkar hátsó tuning futómű 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#84208-PFF66-205
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 cs
Egységcsomag:
1 cs
Szállítási díj:
0 Ft

Powerflex Saab 9-5, 1998-2002-ig, első lengőkar hátsó tuning futómű:

Megnevezés: első lengőkar hátsó szilent

2 db-os készlet, a képen a 2-es számú. 52 mm-es szilent.

Powerflex Saab 9-5, 1998-2002-ig, első lengőkar hátsó tuning futómű

Technikai adatok:

Kategória
Lengőkar
Kategória
Szilent

Powerflex tuning futómű:

POWERFLEX - A No. 1 FUTÓMÛ SZILENTBLOKK EURÓPÁBAN!

Az EPTG Ltd (European Polyurethane Technologies Group) 1996-ban alakult Angliában, hogy kihasználja kimagasló eredményeit a poliuretán fejlődésének területén.

A cégnek hatalmas tapasztalata van az autó futóművek és karosszéria rendszerek területén, amely tudást a poliuretán gyártási technológiákkal ötvöz. Ez eredményezi a nagyteljesítményű poliuretán futóműalkatrészek széles skáláját, amik az egész világon megismertették a POWERFLEX márkanevet.

A cég teljesen önállóan működik, minden házon belül készül.

A rozsdamentes acél alkatrészek a legújabb számítógép vezérelt berendezésekkel készülnek, ezzel biztosítva a tökéletes egyezőséget és minőséget.

MIÉRT JÓ A POLIURETÁN SZILENT?

Habár lassan 30 éve rendelkezésünkre áll ez a különleges műanyag, csak napjainkban vált lehetővé a speciális tulajdonságok előállítása. A futóműszilentek talán a legnagyobb igénybevételnek kitett alkatrészek az autóban. Hatalmas erőket kell elviselnie igen rossz környezetben karbantartás és kenés nélkül.

A gumi, amiből készül, természetes anyagokat is tartalmaz és idővel elfárad, tönkremegy. Megpuhul, hajlékonnyá válik, egyre kevésbé áll ellen a ráható erőknek, ezáltal egyre nagyobb mozgásteret enged a futómű alkatrészeinek. Tehát szép lassan elveszíti uralmát a futóműgeometria fölött.

Ez felgyorsítja a gumiabroncsok kopását, instabil fékezést és rossz úttartást eredményez. Ez a fő oka annak, hogy egy pl. 3 éves autó miért viselkedik másképpen, mint egy új példány. Ennek ellenére az új autókra is pozitív hatása van a POWERFLEX TERMÉKEKNEK, hiszen a professzionális kialakítás a gyárinál sokkal jobb kezelhetőséget és úttartást biztosít.

Felmerülhet a kérdés, hogy a keményebb szilentekkel nem lesz-e hangosabb a futómű. Habár a POWERFLEX szilentek 25-30%-kal feszesebbek a gyáriaknál, a megfelelően megtervezett poliuretán összetevők miatt nem hangosabbak annál.

- POWERFLEX a megnövelt gumiabroncs élettartamért.

- POWERFLEX a megnövelt teljesítményért.

- POWERFLEX a nagyobb biztonságért.

Szállítási határidő: Amennyiben van raktáron, 1-2 munkanap, külföldi rendelés esetén 5-10 munkanap!

A Powerflex szilentekre ÖRÖK GARANCIA vonatkozik!!!


A garancia feltételei:

- A garanciális igényt az eredeti vásárlónak kell bejelenteni a POWERFLEX-nek. ( itt megjegyezném, hogy az E-bay-en vásárolt termékek esetében ez az eljárás gyakorlatilag kivitelezhetetlen.)

- Az igény benyújtásakor közölnünk kell értékelhető minőségű fényképeket a rossz alkatrészről, tájékoztatást kell adnunk a beépítés módjáról, a használat körülményeiről és az autó gyáritól eltérő alkatrészeiről.(pl. felni, slick gumi, futómű, utángyártott ez+az)

- A garancia csak és kizárólag a hibás szilentblokkra terjed ki, a gyártó nem vállal felelősséget más alkatrészekben keletkezett károkért, illetve a szerelési költségekért!

- A garancia feltétele a vásárláskor kapott számla.

A garancia elbírálása során minden információt meg kell adnunk a POWERFLEX-nek az esetről. Ez a fajta hozzáállás akadékoskodásnak tűnhet, de ez nem azért szükséges, hogy legyen mibe belekötni, hanem ezek alapján lehet a leghatékonybban terméket fejleszteni. Lásd. pl. a PFF5-301-es szilent már a 3.-ik generációját éli, a mostani verzió gyakorlatilag elpusztíthatatlan.

Mivel valamilyen szinten egy kopó alkatrészről van szó, mi is meglepetten olvastuk az örökgaranciáról szóló értesítést.
 

Kérdések és válaszok Powerflex Saab 9-5, 1998-2002-ig, első lengőkar hátsó termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!