Webáruházunkban jelenleg szünetel a kiszolgálás. Kérlek hívj minket a 06 70 234 5600 telefonszámon.

Fk Automotive Audi A4 Avant (Typ: B8), 2008.04-től, -40mm-es tuning futómű

Ingyenes házhozszállítással
  • Fk Automotive Audi A4 Avant (Typ: B8), 2008.04-től, -40mm-es tuning futómű 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118726-FKAI077
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 cs
Egységcsomag:
1 cs
Szállítási díj:
0 Ft

Fk Automotive Audi A4 Avant (Typ: B8), 2008.04-től, -40mm-es tuning futómű:

A csomagolás tartalma: 1 szett ültetőrugó (A szett: 4db rugót tartalmaz, kivéve hátul légrugós vagy torziós futóművel szerelt modelleknél)

Az FK High Tec rugók minőségi Német gyártmányú (Made in Germany) ültetőrugók. A legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel, ezt bizonyítja a gyártás DIN EN ISO 9001-2001 minősítése is.
Minden FK ültetőrugó rendelkezik TÜV engedéllyel!
Anyaga: speciális Chrom-Silizium acél ötvözet, magasan-korrózióvédő műanyag bevonattal.
40 mm-es ültetésig tökéletesen összeszerelhető a gyári lengéscsillapítókkal! Ennél nagyobb ültetés esetén, a gyártó előírja a lengéscsillapítók cseréjét is, rövídített szárú FK Sport Lengéscsillapítóra!

Fk Automotive Audi A4 Avant (Typ: B8), 2008.04-től, -40mm-es tuning futómű

Technikai adatok:

Kategória
Ültetőrugó

Fk Automotive tuning futómű:

Az FK Automotive világszerte híres a kiváló tuning termékeinek gyártásáról.

Mi ezt nemzetközileg úgy ismerjük, mint „Németország elsőrangú forrásrésze”.

Az FK Automotive jól ismert széles és páratlan termékskálájáról, ami magába foglalja a legújabb trendeket a legjobb minőséggel egyetemben. Világszerte több, mint 90 országban szolgáljuk ki vásárlóinkat és mindig azon vagyunk, hogy egyre többet és többet nyújtsunk a manapság már széles vásárlói körünknek. Az FK mögött azok az elégedett vásárlók állnak, akik igénybe veszik szolgáltatásainkat, megvásárolják termékeinket, mert a név garancia. Egyes fotók illusztrációk lehetnek!!!

Lámpák, oldal indexek, ködlámpák:

A lámpák, indexek, oldalindexek árai párban értendőek! A világító testek 99%-a rendelkezik "E" minősítéssel, amennyiben nem, természetesen jelezzük a termékek leírásában!


Első lámpákra vonatkozóan:

A lámpák 99%-a H1-es foglalattal rendelkezik! A garancia nem él, ha xenont szerelsz bele! A Xenon beszerelése a lámpa megbontásával jár, ezután a lámpa párásodhat, ami magával vonja a garancia elvesztését! Kivéve akkor, ha a külső kupak nem sérül!(Ez a xenon izzó kábelének elvágásával, majd annak átfűzésével a kupakon és újra összeforrasztásával kivitelezhető!)
A lámpatestekre 1 év garanciát vállalunk az ízzókra NEM (halogén ízzó,angel eyes ízzó, H1, H7, H4, W5W, T5)! KIVÉTEL A LEDES ÍZZÓ!!!
Fk rugószettek:

(típustól függően 4db, kivéve torziós futóművel szerelt modellek), fixes futóművek, állítható magasságú futóművek árai garnitúrában értendő !!!

A csomagolás tartalma:

1 rugószett, 4 db csavarrugó

Egyes típusok torziós rugózásúak pl.:Citroen Xsara, Peugeot 206, Vw Transporter T4, stb. torziós rugózásúak, tehát csak 1 pár rugót tartalmaz!
 


Fixes és állítható futóművek:

1 szett futómű (A szett: 4db lengéscsillapítót és 4db rugót tartalmaz, kivéve torziós futóművel szerelt modellek!)

Az FK High-Tec Sport Futómű Német gyártmányú "Made in Germany". Kiválló minőségű FK HighTec sportrugókból és speciálisan hozzá kalibrált FK HighTec sport lengéscsillapítókból áll. A legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel, ezt bizonyítja a gyártás DIN EN ISO 9001-2001 minősítése is.

Minden FK futómű rendelkezik TÜV engedéllyel!

Az FK HighTec ültetőszettnél a rugó és a lengéscsillapító pontos összehangoltsága biztosítja a megnövekedett kanyarstabilitást és a magas biztontonságot a sportos vezetéshez.

Rendelési idő:

Amennyiben van raktáron 1-2 munkanap, külföldi rendelés esetén kb. 2-3 hét az átfutása, ha nincs a nagykernek sem, akkor azt jelezzünk rendelés után pár nappal!!!

Az FK automotive termékekre vonatkozó garanciális idők:

A fix magasságú futóművekre, ültető rugókra, állítható magasságú (Silver Line), rozsdamentes, saválló futóművekre 12 hónap!

Első és hátsó lámpákra 12 hónap!

Plazma számlapok 12 hónap!

Műanyag termékekre, pl. hűtőrács, króm műszerfal dekorációk, külső-belső kiegészítők, stb... 12 hónap!


  

Kérdések és válaszok Fk Automotive Audi A4 Avant (Typ: B8), 2008.04-től, -40mm-es termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!