Webáruházunkban jelenleg szünetel a kiszolgálás. Kérlek hívj minket a 06 70 234 5600 telefonszámon.

Koni Suzuki Swift, 1.3, 1.5, 1.6 Sport, 1.3D, 2005.02-2010-ig, jobb oldali első tuning futómű

Ingyenes házhozszállítással
  • Koni Suzuki Swift, 1.3, 1.5, 1.6 Sport, 1.3D, 2005.02-2010-ig, jobb oldali első tuning futómű 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#105128-8750-1092
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Koni Suzuki Swift, 1.3, 1.5, 1.6 Sport, 1.3D, 2005.02-2010-ig, jobb oldali első tuning futómű:

Koni STR.T fix keménységű sport lengéscsillapítók:
 
A KONI tudja, mi az igazi kihívás az úton, a kanyarokban, mitől nő az adrenalin! A KONI világpremierje az STR.T: a KONI sport futóművek alapvető útélményét biztosítja: gyors és egyszerű. Extrém vezetési szituációkban is hagyatkozhatunk a KONI szaktudására. Erről a KONI STR.T kivételesen gyors reakcióképessége gondoskodik.
 
Tulajdonságok:  Egyedülálló ár-teljesítmény arány a minőség, a műszaki tudás és hatásos teljesítmény szintézisének eredményeképp. Tökéletes útfekvés és optimális kezelhetőség.
 
A lengéscsillapítók keménysége NEM állítható, a gyáritól kb. 30%-kal keményebbek!
 
Figyelem! Az ár darabonként értendő!

Koni Suzuki Swift, 1.3, 1.5, 1.6 Sport, 1.3D, 2005.02-2010-ig, jobb oldali első tuning futómű

Technikai adatok:

Kategória
Lengéscsillapító

Koni tuning futómű:

1857-ben Rotterdamtól délre Oud-Beyerland-ban kezdte meg üzleti tevékenységét a Koni. A Koni neve már 40 éve kötődik a motorsporthoz, hiszen a versenyzés kiváló teszt lehetőségeket kínált számukra. A Koni a versenypályákon szerzett tapasztalatok felhasználásával lehetővé tette, hogy mindennapi használatban mindenki élvezhesse ugyanazt a tökéletes vezetési élményt, ami addig csak a versenyzők kiváltsága volt. Olyan komoly márkákhoz köthetjük, mint a Lotus, Maserati, Lamborgini, Chrysler, ezek a márkák garantálják a minőséget.

Lengéscsillapítók:

Koni Special (Piros)

A Koni Special-t normál utcai használatra ajánlják, jó úttartást, kényelmet, és biztonságot biztosít. Mindegyik lengéscsillapító állítható keménységű, de csak kiszerelt állapotban tudod hangolni, állítani. Az alapállás (puhább) a gyárival megegyező, viszont + 30%-al tudod felkeményíteni!

Koni Sport (Sárga)

Rendkívüli úttartást, maximális kormányzást, csökkentett karosszéria kilengést biztosítanak. A lengéscsillapítók jelentős részét kívülről tudod finom hangolni egy kulcs segítségével (beszerelt állapotban). Mindegyik lengéscsillapító állítható keménységű. Az alapállásban már + 30%-al keményebb a gyári értéktől, viszont még + 30%-ot tudsz keményíteni.

Koni STR.T (Narancssárga)

Egyedülálló ár-teljesítmény arány a minőség, a műszaki tudás és hatásos teljesítmény szintézisének eredményeképp. Tökéletes útfekvés és optimális kezelhetőség a narancssárga STR.T sport lengéscsillapítókkal. A STR.T fix keménységű, a gyáritól kb. 30%-kal keményebb sport lengéscsillapító. Egyedi kialakítás – minden járműtípushoz megtalálja a hozzá illő STR.T csomagot.

Koni Classic (Fekete vagy piros, szárnyas logóval)

A Koni klasszikus vonala a modern lengéscsillapító technológiát teszi elérhetővé a klasszikus autók tulajdonosai számára. Ezeknek a lengéscsillapítóknak ugyanolyan kiváló tulajdonoságai vannak, mint amilyeneket a Koni Special nyújt a modern autók számára. A klasszikus lengéscsillapítók a hagyományos fekete vagy piros festéssel és a híres Koni szárnyas logóval készülnek.

Koni FSD (Arany)

Az FSD (Frekvencia szelektív csillapítás) forradalmian új technológia révén az optimális úttartás eléréséhez nem társul a komfortérzet csökkenése, hanem egyidejűleg teljesül mindkét kívánalom.
Az FSD lengéscsillapítók egy különlegesen rendszer révén automatikusan állítják (elektronika nélkül) az útviszonyok és vezetési stílus függvényében a csillapítási karakterisztikát.

Figyelem! Minden lengéscsillapító ára darabonként értendő!

Ültetőrugók:

Kiválló minőségő progresszív sportrugók! Maximális vezetési élmény kedvező árfekvés mellett!

Figyelem! Minden ültetőrugó szett 4db ültetőrugót tartalmaz, kivéve torziós futóművel szerelt modelleknél!

Komplett futóművek:


Koni Sport Kit, fix magasságú futóművek:

A Koni Sport szett 4 db Koni Sport (sárga) lengéscsillapítóból és 4 db progresszív ültetőrugóból áll. A legtöbb Koni Sport szett lengéscsillapítója kívülről állítható, így saját magad szabályozhatod a lengéscsillapítók keménységét és autód viselkedését. Ezt a technológiát használja a Forma 1-is!

 

Koni állítható magasságú és keménységű futóművek:

A Koni 1150 sport szettek állítható ültetést kínálnak egészes 65 mm-ig. Az állítható magasságú és keménységű szettek háza menetes, így teszi lehetővé a változtatható ültetési magasságot az ületőrugók magasságának változtatásával. Így télen felemelheted az autód, nyáron pedig mehet a porig ültetés!

Figyelem! Minden komplett futómű 4 db lengéscsillapítót és 4db ültetőrugót tartalmaz, kivéve torziós futóművel szerelt modelleknél!

Szállítási idő: amennyiben van az Országban 2-3 munkanap, külföldi rendelés esetén 2-6 hét!

Garancia: A Koni 1 év garanciát vállal a lengéscsillapítóira, komplett futóművekre, STR.T lengéscsillapítókra, ültetőrugókra pedig 1 évet!

Kérdések és válaszok Koni Suzuki Swift, 1.3, 1.5, 1.6 Sport, 1.3D, 2005.02-2010-ig, jobb oldali első termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!