Webáruházunkban jelenleg szünetel a kiszolgálás. Kérlek hívj minket a 06 70 234 5600 telefonszámon.

KW Audi A6 (Typ: 4G C7), kivéve RS6, 2011.03-tól, wifi csatlakozási lehetőséggel, elektronikus futómű ültető modul tuning futómű

Ingyenes házhozszállítással
  • KW Audi A6 (Typ: 4G C7), kivéve RS6, 2011.03-tól, wifi csatlakozási lehetőséggel, elektronikus futómű ültető modul tuning futómű 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#144860-19610004
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

KW Audi A6 (Typ: 4G C7), kivéve RS6, 2011.03-tól, wifi csatlakozási lehetőséggel, elektronikus futómű ültető modul tuning futómű:

KW DLC Airsuspension App – Elektromos ültetés légrugós futóművel rendelkező autókhoz

KW DLC Airsuspension App lehetővé teszi számos légrugóval szerelt személyautó és SUV optikailag megfelelő ültetését. Egy elektromos ültető modulról van szó, amely egy adapter csatlakozón keresztül gyorsan és egyszerűen összeköthető a fedélzeti komputerrel.

KW DLC egy 50 mm-es ültetést tesz lehetővé és optimálisan a KW DLC Airsuspension App-on keresztül beállítható az ültetés mértéke. Természetesen az elektromos ültető modul az Ön autójának légrugós futóművével kompatibilis. Mindegy, hogy Audi „adaptive air suspension”, Mercedes-Benz AIRMATIC, Mercedes-Benz ABC, stb. – minden funkció megmarad és a KW DLC miatt nem kell deaktiválni.

Az autó specifikus csatlakozón keresztül kerül összekötésre a vezérlő és a fedélzeti komputer. A vezérlőn található D IP-kapcsolónak köszönhetően az ültetést Ön vagy szerelője, meghatározott lépések szerint beállíthatja.

KW DLC Airsuspension App kompatibilis az Apple iPhon-nal, Apple iPod-dal, és lehetővé teszi, hogy speciális menüjén keresztül saját gépjárművét milliméter pontosan leültesse. Az ültetés mértéke a jármű specifikus tartományon belül állítható. Ahhoz, hogy a KW DLC Airsuspension App-ot irányítani tudjuk, a KW vezérlést egy WLAN modullal kell kibővíteni. A KW DLC Airsuspension App egy könnyű, saját beállítást tesz lehetővé a jármű magasságának beállítására.

Így például lehetőség van autópályán  való utazás vagy rossz minőségű utakon való haladás beállításának tárolására, mely e-mailen keresztül is megosztható. A Személyes Menüben is lehetőség van saját tároló helyre. Az App-vezérlőn keresztül nem csak a saját beállítások mentésére van lehetőség, hanem kívánság szerint az ültetés aktiválható, ill. deaktiválható. Ha pl. Ön szabadságra megy hosszabb időre és rossz minőségű utakon autózik, az ültetés egy gombnyomással visszaállítható.

 

 

Cikkszám:  19610004

KW Audi A6 (Typ: 4G C7), kivéve RS6, 2011.03-tól, wifi csatlakozási lehetőséggel, elektronikus futómű ültető modul tuning futómű

Technikai adatok:

Kategória
Elektronikus futómű modul

KW tuning futómű:

Ha sport futóművekről van szó, akkor a KW Automotive GmbH manapság az egyik vezető cég a piacon.

A KW állítható futóművekkel azokat a technikailag igényes sportos vezetőket szolgálja ki, akik fontosnak tartják a nagy mértékű ültetést, magas komfort mellett.
Több mint 2.500 állítható futómű kapható szinte minden autó típushoz. A KW futóművek 6 változatban érhetőek el. Egy kiváló teljesítmény párosítva az egyénre szabható ültetéssel, ez volt az alapja a KW állítható futóművek kifejlesztésének. Egyedi megoldások, számtalan kísérleti sorozat, több 100.000 tesztkilométer, CAD szerkesztés, összetett ellenőrző folyamatok és az állandó fejlesztések teszik az egyik legnagyobb gyártójává a céget.

Kényelmeset és kedvezőt, versenyre való teljesítményt profiknak vagy valami mást a kettő között? A KW termékpalettáján mindenki megtalálja a hozzá illő futóművet!

Ültetőrugókról:

Bizonyos rugók nem használhatók a gyári lengéscsillapítókkal! Itt javasolt a KW rövidített szárú, gyárilag keményített lengéscsillapítók használata!

A szett tartalma:4db ültetőrugó, kivéve torziós futóművel szerelt modelleknél!

Sport lengéscsillapítók:

A lengéscsillapítók árai darabonként értendők! Minden lengéscsillapító a gyárinál keményebb, sportosabb. Gyárilag rövidített gátlószárral kerülnek forgalomba!

Fix magasságú futóműveknél:

A szett tartalma:4 db lengéscsillapító a hozzá tartozó rugókkal, kivéve torziós futóművel szerelt modelleknél!

Állítható magasságú futóműveknél:

A termék beszerelése után szükséges a futómű utánállitása!!!

A szett tartalma:4db lengéscsillapító a hozzá tartozó rugókkal és az állításhoz szükséges 1db kulccsal, kivéve torziós futóművel szerelt modelleknél!


Szállítási idő: amennyiben van az Országban 2-3 munkanap, külföldi rendelés esetén 2-4 hét!

Garancia: a rugókra 2 év garancia vonatkozik, komplett futóművekre 1 év, sport lengéscsillapítókra szintén 1 év!

Kérdések és válaszok KW Audi A6 (Typ: 4G C7), kivéve RS6, 2011.03-tól, wifi csatlakozási lehetőséggel, elektronikus futómű ültető modul termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!