Webáruházunkban jelenleg szünetel a kiszolgálás. Kérlek hívj minket a 06 70 234 5600 telefonszámon.

KW Audi A6, Typ: C8, Avant, beleértve Quattro, S6, RS6, 2018.05-től cancell kit tuning futómű

Ingyenes házhozszállítással
  • KW Audi A6, Typ: C8, Avant, beleértve Quattro, S6, RS6, 2018.05-től cancell kit tuning futómű 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#86238-13210026
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 cs
Egységcsomag:
1 cs
Szállítási díj:
0 Ft

KW Audi A6, Typ: C8, Avant, beleértve Quattro, S6, RS6, 2018.05-től cancell kit tuning futómű:

KW Cancell Kit
A KW Cancell Kit modult olyan járművekhez fejlesztették, amelyek rendelkeznek elektromos futóműszabályzássa, mint egyes Audi, Bmw, Opel, Porsche, Seat vagy Volkswagen típusok. Az elektronikus futómű szabályzással szerelt autók esetén a gyári futómű eltávolításával vagy annak sport futóműre történő cseréjével hibakód keletkezik, ezt szünteti meg a KW Cancell Kit. A készlet segítségével hibakód mentesen alkalmazható bármelyik állítható magasságú vagy fix magasságú futómű. A készlet tartalmazza a beépítéshez szükséges alkatrészeket és a szerelési útmutatót! Made in Germany, TÜV minősítéssel rendelkezik!

Cikkszám:  68510476 

KW futóművek...
KW Audi A6 (Typ: C8) Avant, beleértve Quattro, S6, RS6, 2018.05-től cancell kit

Ha sportos futómű rendszerekről van szó különböző bevetési területeken, akkor a KW Automotive GmbH manapság az egyik vezető cég a világon.
A KW állítható futóművekkel azokat a technikailag igényes sportos vezetőket szolgáljuk ki, akik fontosnak tartjanak egy lehetőleg nagy mértékű ültetést, egyidejűleg magas komfort mellett. Bízzon a KW csoport átfogó futómű szakértelmében és Ön el lesz ragadtatva...
Több mint 2.500 állítható futómű kapható szinte minden autó típushoz. A KW futóművek 6 változatban érhetőek el. Egy kiváló teljesítmény párosítva az egyénre szabható ültetéssel, ez volt az alapja a KW állítható futóművek kifejlesztésének. Egyedi megoldások, számtalan kísérleti sorozat, több 100.000 tesztkilométer, CAD szerkesztés, ellenőrző folyamatok és az folyamatos fejlesztések teszik az egyik legnagyobb gyártójává az igényes futómű megoldásoknak.
Kényelmeset és kedvezőt, versenyre való teljesítményt profiknak vagy valami mást a kettő között? A KW termékpalettája segít Önnek...
Garancia: 12 hónap
Szállítási idő: rendeléstől számítva 1 hét

Audi A6 C8 KW Cancell Kit

KW Audi A6, Typ: C8, Avant, beleértve Quattro, S6, RS6, 2018.05-től cancell kit tuning futómű

Technikai adatok:

Kategória
Állítható magasságú futómű

KW tuning futómű:

Ha sport futóművekről van szó, akkor a KW Automotive GmbH manapság az egyik vezető cég a piacon.

A KW állítható futóművekkel azokat a technikailag igényes sportos vezetőket szolgálja ki, akik fontosnak tartják a nagy mértékű ültetést, magas komfort mellett.
Több mint 2.500 állítható futómű kapható szinte minden autó típushoz. A KW futóművek 6 változatban érhetőek el. Egy kiváló teljesítmény párosítva az egyénre szabható ültetéssel, ez volt az alapja a KW állítható futóművek kifejlesztésének. Egyedi megoldások, számtalan kísérleti sorozat, több 100.000 tesztkilométer, CAD szerkesztés, összetett ellenőrző folyamatok és az állandó fejlesztések teszik az egyik legnagyobb gyártójává a céget.

Kényelmeset és kedvezőt, versenyre való teljesítményt profiknak vagy valami mást a kettő között? A KW termékpalettáján mindenki megtalálja a hozzá illő futóművet!

Ültetőrugókról:

Bizonyos rugók nem használhatók a gyári lengéscsillapítókkal! Itt javasolt a KW rövidített szárú, gyárilag keményített lengéscsillapítók használata!

A szett tartalma:4db ültetőrugó, kivéve torziós futóművel szerelt modelleknél!

Sport lengéscsillapítók:

A lengéscsillapítók árai darabonként értendők! Minden lengéscsillapító a gyárinál keményebb, sportosabb. Gyárilag rövidített gátlószárral kerülnek forgalomba!

Fix magasságú futóműveknél:

A szett tartalma:4 db lengéscsillapító a hozzá tartozó rugókkal, kivéve torziós futóművel szerelt modelleknél!

Állítható magasságú futóműveknél:

A termék beszerelése után szükséges a futómű utánállitása!!!

A szett tartalma:4db lengéscsillapító a hozzá tartozó rugókkal és az állításhoz szükséges 1db kulccsal, kivéve torziós futóművel szerelt modelleknél!


Szállítási idő: amennyiben van az Országban 2-3 munkanap, külföldi rendelés esetén 2-4 hét!

Garancia: a rugókra 2 év garancia vonatkozik, komplett futóművekre 1 év, sport lengéscsillapítókra szintén 1 év!

Kérdések és válaszok KW Audi A6, Typ: C8, Avant, beleértve Quattro, S6, RS6, 2018.05-től cancell kit termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!