Webáruházunkban jelenleg szünetel a kiszolgálás. Kérlek hívj minket a 06 70 234 5600 telefonszámon.

Powerflex Citroen Saxo, beleértve VTS, (M12), hátsó bőlcső tuning futómű

Ingyenes házhozszállítással
  • Powerflex Citroen Saxo, beleértve VTS, (M12), hátsó bőlcső tuning futómű 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#85295-PFR12-109
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 cs
Egységcsomag:
1 cs
Szállítási díj:
0 Ft

Powerflex Citroen Saxo, beleértve VTS, (M12), hátsó bőlcső tuning futómű:

Megnevezés: hátsó bőlcső szilent

4 db-os készlet, a képen a 11-es számú

Powerflex Citroen Saxo, beleértve VTS, (M12), hátsó bőlcső tuning futómű

Technikai adatok:

Kategória
Szilent

Powerflex tuning futómű:

POWERFLEX - A No. 1 FUTÓMÛ SZILENTBLOKK EURÓPÁBAN!

Az EPTG Ltd (European Polyurethane Technologies Group) 1996-ban alakult Angliában, hogy kihasználja kimagasló eredményeit a poliuretán fejlődésének területén.

A cégnek hatalmas tapasztalata van az autó futóművek és karosszéria rendszerek területén, amely tudást a poliuretán gyártási technológiákkal ötvöz. Ez eredményezi a nagyteljesítményű poliuretán futóműalkatrészek széles skáláját, amik az egész világon megismertették a POWERFLEX márkanevet.

A cég teljesen önállóan működik, minden házon belül készül.

A rozsdamentes acél alkatrészek a legújabb számítógép vezérelt berendezésekkel készülnek, ezzel biztosítva a tökéletes egyezőséget és minőséget.

MIÉRT JÓ A POLIURETÁN SZILENT?

Habár lassan 30 éve rendelkezésünkre áll ez a különleges műanyag, csak napjainkban vált lehetővé a speciális tulajdonságok előállítása. A futóműszilentek talán a legnagyobb igénybevételnek kitett alkatrészek az autóban. Hatalmas erőket kell elviselnie igen rossz környezetben karbantartás és kenés nélkül.

A gumi, amiből készül, természetes anyagokat is tartalmaz és idővel elfárad, tönkremegy. Megpuhul, hajlékonnyá válik, egyre kevésbé áll ellen a ráható erőknek, ezáltal egyre nagyobb mozgásteret enged a futómű alkatrészeinek. Tehát szép lassan elveszíti uralmát a futóműgeometria fölött.

Ez felgyorsítja a gumiabroncsok kopását, instabil fékezést és rossz úttartást eredményez. Ez a fő oka annak, hogy egy pl. 3 éves autó miért viselkedik másképpen, mint egy új példány. Ennek ellenére az új autókra is pozitív hatása van a POWERFLEX TERMÉKEKNEK, hiszen a professzionális kialakítás a gyárinál sokkal jobb kezelhetőséget és úttartást biztosít.

Felmerülhet a kérdés, hogy a keményebb szilentekkel nem lesz-e hangosabb a futómű. Habár a POWERFLEX szilentek 25-30%-kal feszesebbek a gyáriaknál, a megfelelően megtervezett poliuretán összetevők miatt nem hangosabbak annál.

- POWERFLEX a megnövelt gumiabroncs élettartamért.

- POWERFLEX a megnövelt teljesítményért.

- POWERFLEX a nagyobb biztonságért.

Szállítási határidő: Amennyiben van raktáron, 1-2 munkanap, külföldi rendelés esetén 5-10 munkanap!

A Powerflex szilentekre ÖRÖK GARANCIA vonatkozik!!!


A garancia feltételei:

- A garanciális igényt az eredeti vásárlónak kell bejelenteni a POWERFLEX-nek. ( itt megjegyezném, hogy az E-bay-en vásárolt termékek esetében ez az eljárás gyakorlatilag kivitelezhetetlen.)

- Az igény benyújtásakor közölnünk kell értékelhető minőségű fényképeket a rossz alkatrészről, tájékoztatást kell adnunk a beépítés módjáról, a használat körülményeiről és az autó gyáritól eltérő alkatrészeiről.(pl. felni, slick gumi, futómű, utángyártott ez+az)

- A garancia csak és kizárólag a hibás szilentblokkra terjed ki, a gyártó nem vállal felelősséget más alkatrészekben keletkezett károkért, illetve a szerelési költségekért!

- A garancia feltétele a vásárláskor kapott számla.

A garancia elbírálása során minden információt meg kell adnunk a POWERFLEX-nek az esetről. Ez a fajta hozzáállás akadékoskodásnak tűnhet, de ez nem azért szükséges, hogy legyen mibe belekötni, hanem ezek alapján lehet a leghatékonybban terméket fejleszteni. Lásd. pl. a PFF5-301-es szilent már a 3.-ik generációját éli, a mostani verzió gyakorlatilag elpusztíthatatlan.

Mivel valamilyen szinten egy kopó alkatrészről van szó, mi is meglepetten olvastuk az örökgaranciáról szóló értesítést.
 

Kérdések és válaszok Powerflex Citroen Saxo, beleértve VTS, (M12), hátsó bőlcső termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!